Beleggen in vastgoed met de verhuurhypotheek van RNHB

Particuliere vastgoedbelegger

U wilt beginnen met beleggen in vastgoed door een woning te kopen voor de verhuur. Met de beleggingshypotheek voor particulieren van RNHB kan het! Bij RNHB hebben we een speciale beleggingshypotheek voor als u net begint met beleggen in vastgoed. 

Professionele vastgoedinvesteerders

(Her)financiering van panden of vastgoedportefeuilles? Onze beleggingshypotheek voor professionals is speciaal ontwikkeld voor ervaren vastgoedbeleggers. 

Financieel adviseur

Heeft u klanten die beleggen in vastgoed? Word dan RNHB intermediair! We denken graag met u en uw klant mee. Ook bij projecten die nét even anders zijn dan normaal. Dat is onze kracht. 

Voor grote en kleine vastgoedinvesteringen

Wij zijn er voor de investeerders die net beginnen én voor hen die al een grote portefeuille hebben. Voor iedere vastgoedinvestering hebben wij een passende oplossing. Groei vinden we belangrijk. Daarom zijn we er altijd, voor iedereen die wil beleggen in vastgoed.

Online aanvragen


RNHB maakt het u makkelijk: een aanvraag voor een beleggingshypotheek doet u gewoon online. In 10 minuten heeft u een rente-indicatie in uw mailbox. Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Bel ons gerust. 

Van starter tot ervaren belegger

Of u nu uw eerste of tiende pand koopt om te verhuren, u kunt altijd terecht bij RNHB. Bevalt het beleggen in vastgoed u goed? Dan heeft u bij ons alle ruimte om door te groeien tot een professionele vastgoedbelegger.
 

27 augustus 2019

  5 min.

Zaken om rekening mee te houden bij beleggen in vastgoed

Lees meer...

2 augustus 2019

  5 min.

5 redenen om te investeren in vastgoed


Lees meer...

9 juli 2019

  4 min.

6 tips voor als u wilt beginnen met beleggen in vastgoed

Lees meer...